Първи контролен мач от зимната си подготовка за пролетния сезон изиграха днес футболистите на АФК Хасково, водени от новия треньорски тандем Емил Ангелов и Иван Николов. Младите играчи от Ямача завършиха при резултат 0:0 при гостуването си на Верея U19, а срещата се игра на помощния терен в квартал “Кольо Ганчев”. Поради липса на арбитър, свирката грабна Иван Николов – Близнака, който ръководи вещо, подпомогнат от коректната игра на играчите на двата отбора.
Хасковските момчета не бяха стъпвали на терен през тази година, но показаха голяма комбинативност и излезнаха с чест от двубоя. Гостите имаха няколко шанса за гол, но най-удобното положение пропиля нападателят на Хасково Джан Халим, който от няколко метра не оцели вратата на Верея. За заралии през второто полувреме се появиха и 6 от състезателите на мъжете, но и те не обърнаха развоя на срещата.
“Като за първи мач, момчетата играха с много желание и хъс. Получи се много здрав двубой, имаше и преса по целия терен. Точно това искахме да видим със старшията Емил Ангелов”, коментира с “Хасковска Марица”, пом.-треньорът на АФК Хасково Иван Николов.
Хасково трябваше да изиграе контрола с Димитровград на 4 февруари, но тя пропадна заради неисчистен терен. Следващия приятелски мач на червено-белите ще бъде в Свиленград.
Марица

Коментарии

0