Емил Ангелов: Има още много да работим за изглаждане на нещата
СТАРА ЗАГОРА

Отборът на АФК Хасково загуби с 0:4 при гостуването си на Берое U19 в третата контрола, която се състоя в Стара Загора. Домакините играха със 7 национали за юноши и младежи, които дадоха голям отпор на своите неопитни гости.
“Хареса ми темпото на тичане и борбата на терена. Има обаче още много неща за изглаждане в отбора. Доста от момчетата трябва да се разделят с някои натрупани навици. Независимо от всичко и ние имахме добри възможности пред вратата на Берое, но не ни стигна точност и шанс да отбележим поне почетен гол”. Това сподели с “Хасковска Марица”, треньорът на Хасково Емил Ангелов – Бабангида.
В сряда червено-белите ще изиграят приятелски мач със Свиленград II на стадион “Колодрума” в южния град. Двубоят е от 14.30 часа. От ръководството още търсят отбор за последната контрола, която е предвидена за събота.
“Ще искаме поне 2 тренировки в Димитровград преди началото на сезона (4-5 март). Момчетата тренират в Хасково на малки врати, защото нямаме нормален терен”, допълни Бабангида.
Състава на Хасково изигра още две контроли, в които завърши наравно като гост на Верея – (0:0) и на Свиленград 1921 – (1:1).

Източник : В-к Марица/Хасково

Коментарии

0